joululehti.png

Niinpä niin,syksy on ohi ja joulu alkaa tulla.Kauheasti töitä on ainakin winxseillä.Kurkataanpa lehteen.

Hei,Layla missä olit? Musa kysyi kun Layla tuli ovesta. Kaupungilla.. Layla vastasi. Mitä sinä siellä? Bloom kysyi. Ostin lahjoja! Layla sanoi. Lahjoja? Bloom kysyi. Oletteko unohtaneet että pian on JOULU??!!! Layla ihmetteli. En tietenkään.. olen jo ostanut lahjoja.Mutta eikös meidän pitäisi koristella meidän huoneita? Bloom kysyi. Niin hyvä idea! Tecna sanoi. Tietty pitää hakea joulukuusi. Musa muistutti. MUOVIKUUSI!! Stella sanoi. Muovikuusi? Stella! Se maksaa, lisäksi voimme varmaan hankkia kuusen metsästä.Siinä säästyisi rahaa. Flora huomautti.

Niin,Flora on oikeassa. Layla sanoi. Pöhh. okei mutta en hae kuusta. Stella sanoi. Jaha.. Layla sanoi. No, minä ja Musa haetaan se kuusi! Layla huuhdahti. Okei! Stella ja minä siivotaan! Flora sanoi. Hei.. siivotaan?!! EIKÄ! Stella vihastui. Hih, niin älä nyt Stella. Bloom nauroi. Minä taidan alkaa koristella huoneitamme. Tecna sanoi. Joo.. Stella, mietitään hetki mitä teemme jouluna eli, ruuat,vieraat,koristeet,työt ja kaikki muut. Bloom sanoi ja istui. Hmm, vieraat ovat ainakin spesiliastit!! Stella sanoi iloisesti. Ruuat.. kinkkua,kalaa,joulutorttuja,pipareita ja kaikkea joulu ruokaa.Työt:siivous,lahjat,ruuat ja kutsut. Stella luetteli.

 Hienoa... menen auttamaan Laylaa ja Musaa. Stella katsoi ikkunasta surullisesti. Mutta Bloom.. ei ole lunta.. Stella sanoi. Älä huoli sitä luvattiin tänäpäiväksi! Bloom huusi ja laittoi oven kiinni. Layla, Musa! Tarvitsetteko apua? Bloom kysyi. Emme! Teimme jo tämän homman. Musa sanoi. Bloom!!! Stella huusi. Stella! Siivosittekö jo? Bloom kysyi. Juup! Stella huusi. Kunpa sataisi lunta.Flora sanoi. Niin. Tecna sanoi. Samassa Stellan nenään tuli pikkuinen valkoinen pehmeä lumihiutale. Mitä..? Hei katsokaa! Sataa lunta! Stella huusi! Jihuu! Musa huusi ja ryntäsi ulos. Winxsit ryntäsivät ulos heti. Bloom teki lumipallon ja heitti sillä Stellaa. Hihii! Bloom nauroi. Sinä senkin..!! Stella teki myös lumipallon ja heitti sillä Bloomia ja niin syntyi lumisota.

Ensijaksossa tulee numero joulukuussa ja jouluaattona extranumero!! Ja nyt joulukisa!

Tehtävä on tehdä Tecnalle jouluasu! Tästä kuvasta:

tecnabase.png

Kisa päättyy 30.11.

Säännöt:

  • Älä matki toisten asuja!
  • Lähetä kisakuva sähkäriini [email protected]
  • Palkintona linkkinappi,kuvia ja muuta.

Osallistuneet:

Winxhullun Tecna:

2060757.jpg

Ja tiian tekemä..

2060035.jpg

Tässä on Lotta-Winxsin Tecna:

2055462.jpg

Sweet-Bratzin:

2052591.jpg

Ja Winxfanin Tecna:

2061871.jpg