- Hmm... Bloom uneksi Skyta. - Kumpa Sky olisi Alfeassa.. huoh. Bloom huokaisi. - Bloom? Bloom!! Stella huusi. - Öh, anteeksi Stella! Mitä.. asiaa? Bloom ihmetteli. -Kauhean kuuma päivä eikö? Ärght, tänne paistuu lisäksi meidän pitää opetella kaikkea. Tylsää! Stella sanoi. - Totta,minäkin haluaisin rannalle. Bloom sanoi. - En sanonut että haluna! Tai siis.. kun nyt sanoit niin kyllä! Stella hymyili. - Tulkaa tunnille! Musa huusi. - Oppilaat näyttävä aika tylsistyneiltä... Faragonna kuiskasi Griseldalle. - Olen samaa mieltä, ehkä pitäisi lisätä kokeita! Griselda sanoi. - Äsh! Ei,ei Griselda. Vaan, vapaapäivä! Faragonna sanoi. - No minulle se kävisi, varmaan oppilaillekkin, TEHDÄÄN NIIN! Griselda huuhdahti.

- Hmm, tylsää! Stella sanoi. Samassa Griselda ja Faragonna ilmoittivat vapaapäivästä. - Ja viellä hauskempaa saatte viikonlomaa! Faragonna hymyili. - Tylsää vai Stella? Musa nauroi. - Hah, tästä tulee hauskaa! Stella huuhdahti. - Niin, vau, viikonlomaa! Layla sanoi. - No? Bloom kysyi. - Rannalle,ravintoloihin,discoon, ja kaikkea muuta.. ai niin, ja shoppailemaan! Stella sanoi. - Hyviä ideoita.. mutta pitäisiköhän meidän kutsua spesiliastitkin? Tecna kysyi. - Tecna on oikeassa, kutsutaan vaan! Layla sanoi.

Vähän ajan kuluttua..

- He tulevat! Musa huusi. - Hei Musa! Riven sanoi. - Moiks! Musa kiljaisi. - Hei Helia *punastuu* Flora sanoi hiljaa. - Hei Flora! Helia huusi. - Lähdetään rannalle, Brandon ja te muut? Stella sanoi. - Joo, lähetään heti! Timmy sanoi. Ja niin he lähtivät.

Rannalla.

- Wau, tämä iso ranta kokonaan meidän! Jipiii! Layla sanoi. - Tytöt otatteko jäätelöitä? Bloom kysyi. - Minä ottaisin Mansikan, Flora sanoi. -Minä sitruuna mansikan, Stella sanoi. - Mä voisin ottaa suklaan... Layla sanoi. -Hmmm.. vanillia. Musa sanoi. - Minulle lakritsa. Tecna sanoi. - Okei, minä otan sitten ööjj.. mustikan! Bloom sanoi ja otti jäätelöt ja antoi tytöille.

- Katsokaa oma lautta! Musa sanoi. - Ihanaa, minä voin ottaa siellä aurinkoa. Stella sanoi. - Selvä pyy! Tulkaa winxsit. Bloom sanoi. - Ah, että on ihanaa olla tässä lautassa. Layla sanoi. - Tämä järvi ei ole kauhean iso, mutta me ainakin mahdutaan. Flora sanoi. - Jep! Tecna sanoi. - Hei katsokaa kaloja! Layla sanoi. Ja tytät ryntäsivät katsomaan paitsi Stella. - Tytöillä on varmaan hauskaa. Helia sanoi. - Apuvaa! Winxsit huusivat ja lautta kaatui. - Phyit! Winxsit nuosivat pinnalle. - Hhahahhah! Spesiliastit nauroivat. Ja winxsit alkoivat nauraa paitsi Stella. - Minä  viellä! mrr! Stella vihastui. - Tulkaa eväälle tytöt! Sky huusi. - Joo, tulikin jo nälkä. Bloom sanoi. - Herkullista leipää. Flora sanoi. - Kiitos, tein sen itse! Layla sanoi. - Yhmh. Stella vaikeroi. Alkoi tulla jo ilta.

Bloom oli laiturilla. - Kaunis aurinko joka laskee, eikö? Sky kysyi, ja istui Bloomin viereen. - Niin on se ^_^ Bloom hymyili. - Bloom, älä pelkää ei Valtor pilaa tätä meidän,Spesiliastejen ja teidän,winxsien mökkiä.-Toivottavasti. Bloom hymyili ja hyppäsi uimaan. Molks. - Täältä tullaan! winxsit huusivat paitsi Bloom ja hyppäsivät veteen. - Muah! Rakastan tätä paikkaa. Musa nauroi.

xP Tarina vaa. :p